Anbefaling af tidsbesparende stempelur til nem tidsregistrering af flekstid

Tidsregistrering (http://danmade.dk/) på arbejdspladserne funkede i gamle dage ved, at arbejderne returnerede såkaldte stempelkort, der skulle stemples ved brug af et stempelur (http://danmade.dk/produkter/stempelur/). Som det er i dag er den slags gammeldags gang ik idag tidssvarende. Derfor foregår benyttelse af stempelur til tidsregistrering digitalt og det transmitterer fuldtautomatisk data videre til medarbejderne i afdelingen for regnskab & bogholderi. Egentligt kan enhver af kollegerne så vidt jeg ved hitte samtlige indtastninger af tidsregistrering og stempelur og søge, såfremt der opstår vildrede om, mængderne flextid man har. PÅ denne måde bli’r ingen bedraget.

Før jeg fik ansættelse dér, hvor jeg for tiden arbejder kendte jeg ikke til stempelur og var nødt til på egen hånd at skulle holde tjek med min tidsregistrering. Det kan måske føles som en uafhængighed, selv at notere tidsregistrering uden hjælp fra et stempelur. Men at vi på jobbet gør brug af digital, automatisk tidsregistrering er jeg ærligt talt totalt lykkelig over, så jeg ikke uden registrering om fredagen skal til at mindes, om jeg kan gå tidligt. Og når der er perioder mens jeg har alt for meget aftenarbejde, så arbejder jeg løs i mens det smarte online stempelur holder styr på min tidsregistrering. Med det i mente behøver jeg ik at holde styr på og få ordnet tidsregistreringen når jeg er træt i de sene timer.