Angående Fødselsdag, lagkage, hegnsstolper og havelåger

Kender I det? Manden ka’ i de her dage ikk fokusere på noget som helst end havelåger (www.hegns-snedkeren.dk/hegn/havelaager) og hegnsstolper (www.hegns-snedkeren.dk/hegnstolper), mens mor her stresser rundt & gennemtænker barnets fødselsdagsfest vedrørende fyldet til lagkagerne og boller. Iiih. Jeg og min kæresten skal se at få alternere havens gamle indhegning, og det arbejde stiller krav til ubrugte hegnsstolper og at vi er nødt til at udpege et produkt mellem et utal af forskellige havelåger. Fint nok, men kan haveprojektet ikk liiige afvente til børnefesten, hvor jeg og ham får 26 børnehaveunger på visit, er overstået? Børnefesten er virkelig anspændt at fikse på egen hånd, tænker jeg.

Når børnene er bespist med jordbær/kiwi/chokoladelagkage og underholdning, så ska’ vi i fællesskab bestille havelåger og hegnsstolper. I modsat fald regner moi ikke med, at jeg får fred for min kærestes ævlen vedr. haveplaner, hegnsstolper, træ vs. aluminium og praktiske ting ved havelåger med lås. Decitions decitions

Personligt har jeg ik’ tænkt over hvad jeg bedst kan lide når det gælder hegnsstolper og havelåger. Hegnsstolper og havelåger har bare været sådan noget, som var ligegyldigt, dér hvor jeg da jeg var barn har levet. Men i dag ejer vi selv hus og skal beslutte os for sådan noget. Min mand er kommet frem til et par kompetente firmaer på nettet men ønsker ikke selvstændigt at afgøre valget af om han foretrækker hegnsstolper i aluminium eller træ. Jeg er vidst tilhænger af træstolperne, men aluminiums hegnsstolper er vidst mere robuste? Måske er det bedst?

Vi snakkede hvorvidt vi skal have ekstra høj låge, og der har manden opdaget flere lækre havelåger, som oven i købet er låsbare. Sådan noget er dejligt, nu hvor jeg og kæresten har et hus et sted, hvor der har været flere indbrudsforsøg.