Byg store trædrivhuse med god plads

Æblehaven bringer kæmpe begejstring dag og og dag ind, og undertegnede vil købe diverse river og andre redskaber, så vi hurtigt springer ud som uprøvede haveejere. Damen og jeg rykkede i ejendom for et halvt år siden. Men der mangler lidt et redskabsskur træ, trædrivhuse eller pavilloner.

Jeg og fruen er ik af typerne, som at der holder os tilbage fra at planlægge. For tiden er det meste faldet på rette plads indenfor i huset og derfor moverer næste projekt refleksmæssigt uden døre til blomsterhaven. Men bør de ekstra krukker, plæneklipperen og riven ligge i et redsskabsskur træ?? Eller kan konen og jeg på anden side gå efter pavilloner eller trædrivhuse, og sammenknytte opbevaringsbehovet med perspektivet i at sætte sig ude i haven og kanske plukke tomater en lun beliggenhed? pavilloner, et redskabsskur træ eller trædrivhuse Valget må træffes.

Undertegnede kan godt se, at havepavilloner/pavilloner eller trædrivhuse er mere åbne, charmerende og fleksible end valget af et redskabsskurs, som kun er god som pladsopbevaring.

Og vi synes ikke, at vi vil spendere plads på både pavilloner og redskabsskur træ. Undertegnede søgte på ”redskabsskur træ”, da det umiddelbart var det, jeg og damen begyndte med at overveje. Spurgt hos venner og bekendte og ligeledes læst en kende på internettet, har jeg & damen. Det lader til, at personerne som har havepavilloner anbefaler pavilloner, de venner der har trædrivhuse alene anbefaler trædrivhuse og så fremdeles.

Marchen drømmer dog om en form for havepavilloner/pavilloner el. lign, som hun vil benytte til trods for støvregn & vind og glædes over haven. At hustruen får sin vilje, ender det jo sandsynligvis med. Og dermed kan græsslåmaskinen stå i vores garage.

Min kone har tillige argumenteret for,, at hun nemt kan skaffe opbevaring af små redskaber, såfremt vi vælger et af de havepavilloner, hun helst vil have. At konen og jeg skal igangsætte vores allerførste diskussion i det nye villa over denne uenighed kommer ik til at ske med mig for bordenden.