Det kan være et vendepunkt at vælge en tatovering København af en tatovør, så betragt flere tattoo billeder først

Allerede på tirsdag har glade jeg 3 uger på højskolen, og jeg elsker den nye højskole. Jeg er simpelthen himmelhenrykt over det forløb med fokus på højskole skuespil samt højskole fotografi. Forvirrede jeg har haft betænkeligheder over, om jeg skulle finde mig et fornuftigt studium som for eksempel læreruddannelsen, eller om jeg i stedet burde kaste mig ud i det og virkeliggøre fantasien om at blive fotograf eller skuespiller. Med tanke på det er højskole skuespil plus højskole fotografi et stk oplagt potentiale til at teste det af, hvorvidt jeg absolut brænder for det fag og har talent.

Grublende jeg fik rekommanderet at bruge tid på højskole fotografi plus højskole skuespil af min vise veninde, da jeg havde tusset rundt og overvejet undertegnedes drømme for fremtiden i flere uger. er selv på højskoleforløb med højskole fotografi, og hun er i dag blevet optaget på en uddannelse til fotograf. Det er så godt gået. Jeg har også for få dage siden snakket med en pige, der har fået optagelse på Statens scenekunstskole som følge af en gang højskole skuespil & privatundervisning. Sådan noget gør mig fuld af håb.

I dag har jeg været på forløbet med højskole fotografi samt højskole skuespil noget tid & højskoleopholdet virker simpelthen super positivt. Det distraherer mig næsten i forhold t dét med at beslutte mig, da undertegnede er begejstret for både højskole skuespil og højskole fotografi – begge kurser har bare været rigtig dejlige. Jeg tror, at jeg vidst nok hælder mere til højskole fotografi, hvor jeg virkelig vurderer hvordan jeg styrkes og opnår anerkendelse for de fotografier, jeg tager. Men jeg er desuden glad ved at arbejde med højskole skuespil og lege med dramaturgi og teater og spil.