Efter du har været på Efterskolernes Dag kan det være at du bliver forbavset over at du derefter foretrækker din andenprioritets skole

Det er en god ide at vælge den rette efterskole og så søge plads. Jeg havde været ganske meget i tvivl omkring, beslutningen om efterskole. Der var Efterskolernes Dag {www.halstedhus.dk/tilmelding/efterskolernes-dag} min redning. På Efterskolernes Dag holder skolerne åbent, så dine forældre og du selv kan komme ud at kigge. Der er tralvt, men det bliver alle tiders at komme ud og opleve dine udvalgte skoler og smage på eleverne og lærerne.

Det var virkelig godt at jeg og mine forældre tog omkring til Efterskolernes Dag før jeg besluttede mig for at vælge min efterskole. Da jeg kom hjem fra Efterskolernes Dag var jeg overbevist over, hvilket sted jeg ville vælge. Den som var min umiddelbare førsteprioritet, valgte jeg faktisk fra, for da jeg havde været ude til Efterskolernes Dag var det sgu en skole et helt andet sted, som trak mere i mig. Det oplevedes mere hjemme på den efterskole, som først var min 2. prioritet.

Efterskolernes Dag er Der er en anspændt dag/aften at ræse rundt til Efterskolernes Dag. I min husstand har vi ikk bil, men vi lånte morbrors Mercedes, så jeg kunne opleve de efterskoler jeg havde kig på. Jeg opfangede nu i en fart, at det var den skole, jeg kom til at vælge, på det tidspunkt da jeg og mine forældre besøgte skole nummer 2 til Efterskolernes Dag.