Et væld af kostumer som bl.a. tyroler kostumer

I en af efterårsmånederne skal mig og min kammerat til halloweenfest på jobbet, så han spurgte mig, om jeg vil skaffe kostumer til os. Jeg har overvejet et væld af varierende halloween kostumer. For resten er det ligeledes til efterår, at der skal være oktoberfest, som kommer fra Tyskland. Der har man tyroler kostumer på. Jeg var grundet det i kostumeforretningen på hovedgaden her den anden dag. Der var et væld af halloween kostumer plus endda tyroler kostumer, men endvidere en god del godt tilbehør; sminke, masker, parykker, osv. Kostumer begyndte jeg med at kigge på, så jeg kunne blive inspireret. Kostumer i hundredevis havde forretningen, og der var mange fortrinlige at vælge imellem. Efter det, gik jeg hen for at se på parykker, sminke og masker, og også her havde de rigtig mange produkter. Jeg købte to rimelig sjove dragter. Da jeg havde været inde i udklædningsshoppen, gik jeg hjem til min ven for at vise ham de halloween kostumer, som jeg havde købt. Henrykt var han, idet han så, at det var vampyrer, vi skulle være. For øvrigt nævnte jeg nævnte tyroler kostumer, og så talte vi om at tage til oktoberfest sammen i efteråret. Jeg glæder mig til at se min kammerat og jeg i de udklædninger, jeg har købt. Jeg fornemmer, at vi kommer til at se skægge ud i kostumerne. Jeg ser endvidere frem til at se medarbejdernes udklædninger. Det skal nok blive en sjov udklædningsfest. Kostumefester er af en eller anden grund oftest altid en del mere sjove end normale arrangementer.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>