Hvad er ulemperne ved glasblæsning…

I utallige år har jeg brugt al min tid på min egen butik. I al den tid jeg kan huske, har det været en konstant fantaseren for mig. Det har evig og altid stået som endemålet at være virksomhedsdrivende. Jeg har oplevet en hjerteløs opvækst, & jeg tror muligvis, at dét er grunden til, at jeg kan karakteriseres ved et massivt behov for at bibeholde min uafhængighed. Der eksisterede ikke en forældre til at tage sig af mig. Butikken sælger ting til det brugbare hjem, for eksempel et plastvindue til en vinterhave - www.win-door.dk/udestuer-og-vinterhaver/vinterhaver-vinterhave – , solarlux, udendørs foldedøre til en terrasseoverdækning - www.win-door.dk/terrasseoverdaekning – , et pvc vindue - www.win-door.dk/pvc-vinduer – og en plastdør til, hvor de besøgende har brug for den. Den profession jeg er i, er hård, og derfor er der slåskamp om køberne, men jeg har evig og altid været en fighter!

Jeg er verdensmester i at guide købere, & når de leder efter et bestemt plastvindue, en speciel type solarlux, en særlig vinterhave, et pvc vindue til deres terrasseoverdækning, nogle særlige udendørs foldedøre, eller en funktionel plastdør, er jeg beredt med min imødekommende vejledning. Jeg er interesseret i, at et besøg i min butik absolut må være en hjertelig oplevelse. Naturligvis er jeg også interesseret i, at de handlende rent faktisk spenderer moneter på det plastvindue, den solarlux, den vinterhave, det pvc vindue, den terrasseoverdækning, de udendørs foldedøre, eller den plastdør, som indgår i mit udvalg. Men som det mest essentielle attrår jeg at grundlægge et forhold til mine kunder. Jeg erkender jo, at det førnævnte mange gange resulterer i, at virksomheden kører rundt med gevinst. Jeg lever for min gesjæft, og for at stå på egne ben, & bevise for verden, at jeg er et smukt menneske. Ligeledes brænder jeg for, at hjælpe mine kunder med at vælge det helt formfuldendte plastvindue samt solarlux, & indrette sig med den vinterhave, de evig og altid har fantaseret om, det herligste pvc vindue til deres terrasseoverdækning, samt de udendørs foldedøre, og den plastdør, der er lige dem. Jeg elsker at hjælpe folk, eventuelt fordi jeg på grund af min opvækst er klar over, hvor essentielt det er, at vi mennesker hjælper hinanden!