Jeg kan kun anbefale Hf Odense, Fyns hf-kursus og Hf Fyn

Vil du gerne gennemføre en Hf Fyn, Fyns hf-kursus - http://www.vucfyn.dk/fynshfkursus, eller Hf Odense?

Måske har nogle af jer læsere allerede styr på, hvad du vil være. Det kan være, at du går i stedet efter en naturfaglig uddannelse på KU eller AAU eller ønsker at blive pædagog, politibetjent eller sygeplejerske.

Uanset hvilke drømme for dit fremtidige job, du tænker over, ved jeg, at Hf Odense, Hf fyn og Fyns hf-kursus giver dig det bedste udgangspunkt for at drømmene går i opfyldelse. Det gjorde de nemlig for mig, og nu ved jeg, at jeg skal studere til lærer på seminariet, og jeg er helt sikker på at jeg skal starte på studiet.

Ved du ikke endnu, hvad du kan se dig selv arbejde med om nogle år? Det havde jeg heller ikke styr på, da jeg gik ud af skolen. Hf Odense/Hf fyn/Fyns hf-kursus giver en mulighed for mere tid til at vælge retning. Den er bred og anvendelig.

Fyns hf-kursus, HF Fyn og Hf Odense – Gå efter dine drømme for fremtiden

Bliver du færdig med folkeskolen til maj, og ønsker du at læse på en skole med en masse valgmuliger at vælge i mellem? Såfremt du gennemfører din HF i Odense hos Hf Fyn, Hf Odense eller Fyns hf-kursus, så kan du selv gå efter HF-en til lige præcis den uddannelse, som du vil ind på. Det gjorde jeg.

Som noget ekstra, udover den almindelige hf , hvor der er valgfag på niveau A til C, tilbyder Fyns hf-kursus, Hf Odense og Hf Fyn samtidig linjer så som: pædagoglinjen, Sproglig Hf, Politilinjen & Naturfags- og sundhedslinjen. Disse linjer er hver især skræddersyet til bedst at berede dig på din drømmeuddannelse.

Adgangskrav til Fyns hf-kursus/HF Fyn/Hf Odense

Vil du at gennemføre en Hf Fyn/Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så er du nødt til at leve op til en hel række adgangskrav. Går du ud af folkeskolen til forår, skal lærerne overveje, om du er klar til at læse en hf. Måske er det nødvendigt, at komme til optagelsesprøve, før du kan starte på din HF hos Hf Odense/Hf fyn/Fyns hf-kursus. Det måtte jeg faktisk ikke så ubehageligt, som det kan lyde.

Er det mere end et år siden, at du er gået ud af 10. klasse? Så bliver du bare inviteret til en optagelsessamtale, hvor Fyns hf-kursus/HF Fyn/Hf Odense så tester dine personlige og faglige kompetencer.

Det skal du sandsynligvis slippe igennem, så I/du kan starte på Hf Fyn/Hf Odense/Fyns hf-kursus