Jubii, min yngste tager på efterskole i 8 klasse…

Vores lille spirrevip har været ked af det i hans klasse… Der har været en ringe gruppe-dynamik. & uheldigvis oplevet mobning! Det har virkelig bare været svært. Jeg har været grædefærdig kontinuerligt, og det har han uden tvivl ligeledes været… Vi har i formiddags finally erkendt en god løsning på problemstillingen. Vi har bestemt, at han rejser på efterskole i 8 klasse. Det er lige om lidt, så han skal ik’ holde vejret særlig længe endnu… Vi er alle vildt jublende glade over denne gode idé. I grunden var det ham selv, som fandt på efterskole 8 klasse! Og begge vi forældre støttede fuldstændig op om hans skønne forslag, da han indviede os i det, for snart tretten måneder siden. Jeg har virkelig kun hørt gode ting om at tage på efterskole i 8 klasse, så jeg er ej bange. Jeg er nemlig sikker på, at det kommer til at være en ovenud god oplevelse for ham…

Vi har helt ærligt det problem, at vi ik kan beslutte, hvilken skole, vi skal sende ham af sted på! Der er 10000 efterskoler, og jeg har ihærdigt prøvet at danne mig noget overblik, men jeg føler virkelig, at det er hårdt!! Så jeg krydser fingre for, at I har overskud til at hjælpe mig med at finde frem til en lækker efterskole 8. klasse. Jeg ved bare, at det ik er alle former for efterskoler, som kan offerere undervisning til 8. Klasse, så glem ikke, at det jo altså ska’ være en efterskole 8. klasse! Som det mest essentielle beder vi til gud om at kunne opstøve en efterskole 8 klasse, som offererer keyboardundervisning! Dét holder han af rigtig meget, og dét har hjulpet ham fantastisk meget, når han har været deprimeret. Derfor er det et krav, at han kan blive ved med at forbedre sig!