Nyt tiltag Find Lejebolig – lærer om boligudlejning og udlejning af bolig

Den dag jeg rokerer hjemme fra mit kælderværelse ser jeg ganske meget frem til og jeg hælder mere til tanken omkring boligudlejning - http://nordichousing.dk/faq/udlejer-er-det-en-fordel-eller-en-ulempe-at-boligen-er-moebleret/ – i stedet for eje en beskeden andelslejlighed. Når jeg vælger udlejning af bolig - http://nordichousing.dk/faq/udlejer-hvor-kort-tid-kan-man-udleje/ – bli’r jeg mere herre i mit eget liv, + jeg kan opsige lejligheden når jeg vil det, når det er tid til at genstarte flytte og find lejebolig - http://nordichousing.dk/ – , så fremt jeg for eks. ska’ studere eller hvis jeg opstøver drømmekæresten i en anden by.Her for tiden lever min søster i en andelsbolig og kører over to timer alle hverdage, på grund af at hun ikke kan få solgt lejligheden. Det er en af erfaringerne der er en årsag til hvordan jeg ønsker udlejning af bolig og har påbegyndt min egen Find Lejebolig søgning. Jeg har ikke taget beslutningen om, hvor jeg kan forestille mig selv have min bopæl eller ser mig selv læse hvis vi tænker tre til fem ud i fremtiden. Derfor er udlejning af bolig at foretrække for mig end at kaste mig ud på andelsboligmarkedet.

Undertegnede ser vildt meget frem til at rykke mit lille værelse efter gymnasiet, og derfor er jeg debutteret med at Google udlejning af bolig, boligudlejning plus søgeord i samme stil. Det er lille migs personlige grundidé med projekt Find Lejebolig. Min søde fader ville vælge noget forældrekøb imens jeg personligt går efter boligudlejning. Daddy er lidt blevet forvisset om det af bankrådgiveren. Men i så fald er det jo bedst at vide, hvor og hvordan jeg gerne vil bo i fremtiden. Sammenholdt med udlejning af bolig, kan køb af lejlighed vidst udelukkende bekoste dig såfremt jeg bli’r i boligen i mindst 48 måneder. Og mor her ved da ikke hvor jeg er om 2-3 år. Muligvis vil jeg studere i Nibe og foretrække boligudlejning i det område. Eller det kunne være, at jeg påbegynder på en uddannelse, det er smartest at jeg find lejebolig i Aarhus C-området og læser dér.