Reparation af stenslag kan være en væsentlig omkostning til bilen

Mange ved, hvor omkostningsfuldt det er at være indehaver af en automobil! Der skal nemlig ej alene langes penge over disken til bilens benzinforbrug, der bør tankes op et par gange om måneden – der forekommer nemlig også udgiftsposter som eksempelvis vægtafgift.

Sådanne udgifter kan de fleste budgettere med, men der findes også en mængde ”uforudsete udgifter”, som uden problemer kan ødelægge bilejerens budget! Det er jo ej kun petitesselignende summer, der kræves. Til den slags omkostninger er ting såsom reparation af forrude , http://autoruder.dk/reparation-eller-ny-forrude/, , der normalt medfører udskiftning af bilruder , http://autoruder.dk/udskiftning-af-bilruder/, . Dvs., at glasset ifm. reparation af forrude skal nedtages fuldkomment & erstattes af noget fabriksnyt.

Udskiftning af bilruder ifm. f.eks. reparation af stenslag , http://autoruder.dk/reparation-af-stenslag/, , konstituerer en kattens omkostning, som ikke kan forudses. For det meste er det nemlig ikke bilejerens skyld, at ruden vandaliseres af fx et stenslag. Det kan i princippet skyldes eksempelvis en bitte småsten, der oprinder fra bilen foran. Lige netop af den her nævnte ræson forsøger adskillige bilejere altid at vige udenom at lægge sig bag fx lastbiler. Alle vil jo gerne blive fri for at skulle punge ud til udgifterne til en udskiftning af bilruder…