Vi prøver at fremdrage en efterskole Midtjylland som klæder min drengs fritidsinteresser

I de her dage fylder snakken om efterskole meget. Sønnike vil gerne, og hans far og jeg støtter ham bestemt i det. Dette er især gældende i det tilfælde at drengen vælger en efterskole Midtjylland , www.kongenshusefterskole.dk/om-skolen/mer-einformation/efterskole-i-midtjylland-med-design-musik-og-sport.html, , og ikk ret langt hjemmefra. Som hans mutter håber jeg helt ærligt en efterskole Midtjylland i stedet for eksempelvis en efterskole i København, langt hjemmefra.

En af drengens gode venner skal også på efterskole Midtjylland eller omegn. Drengene er begge gode til programmering & teknik, men de to venner ved ik helt om de helst vil komme på samme efterskole Midtjylland. Naturligvis er det sikkert at kende en anden i starten, men faktisk er de blevet rådet til at at tage alene afsted på efterskole Midtjylland så de virkelig får mulighed for at få nye venner.

Mit ældste barn er begejstret for fitness, programmering og ernæring. Min sønnike drømmer om at være med til den der robotbygningskonkurrence, interesserer sig for mad og motion og vil gerne starte til boksning. Så et stk efterskole Midtjylland, hvor drengen får mulighed for at arbejde med glæden for teknikprogrammering og fitness skal ældstebarnet og jeg til at finde.